Met het strafrecht hebt u liever niets van doen. Niemand zit te wachten op een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of zelfs een ongewenst verblijf op het politiebureau. Maar soms krijgt u daar – al dan niet door uw eigen toedoen – toch mee te maken. Het is dan ontzettend belangrijk om u vanaf het allereerste moment te laten bijstaan door een deskundig strafrechtadvocaat.

De gevolgen van een fout kunnen in het strafrecht namelijk catastrofaal zijn. Soms zelfs bepalend voor de rest van uw leven. Misschien vertelt u de politie iets wat u beter niet had kunnen zeggen. Of legt u een verklaring af wanneer u beter had kunnen zwijgen. Misschien zwijgt u terwijl u juist beter had kunnen verklaren. In een strafzaak is een goed advies belangrijk, met name in het allervroegste stadium.

Mr. Van Breukelen is strafrechtelijk afgestudeerd en werkt al vanaf het prille begin als gespecialiseerd strafpleiter. Hij beseft dat een contact met justitie voor de meeste mensen iets heel vervelends is. Een strafzaak moet zo snel en zo gunstig mogelijk moet worden afgesloten. Als u onschuldig bent, dan zal hij vechten voor een vrijspraak. Maar ook wanneer u misschien wel een aandeel hebt gehad in het delict, kunt u worden vrijgesproken. Soms is er namelijk gewoon te weinig bewijs. Soms heeft de politie zich niet aan de regels gehouden, soms is er een juridisch-technische reden om tot een vrijspraak te komen. Buiten die gevallen zet het kantoor zich in voor een zo goed mogelijk resultaat. Soms is dat een lage straf, soms is dat helemaal geen straf.

De uitkomst van een strafzaak hangt meestal af van allerlei specifieke omstandigheden van het geval. Omstandigheden die de zaak zelf aangaan, maar ook uw persoonlijke omstandigheden spelen een grote rol. Een advocaat moet daar oog voor hebben en alles wat relevant is goed onder de aandacht van de rechtbank zien te brengen.

U kunt bij Van Breukelen Advocatuur terecht voor vrijwel alle strafzaken: winkeldiefstal, inbraak, mishandeling, bedreiging, moord en doodslag, fraude, economische strafzaken en natuurlijk overtredingen van de Opiumwet zoals het bezit van drugs of het hebben van een hennepkwekerij. Er is vrijwel geen delict waar het kantoor geen ervaring mee heeft.

Hebt u een dagvaarding of een strafbeschikking gekregen? Moet u voor verhoor naar de politie? Hebt u een familielid dat vastzit en twijfelt u aan de toegewezen advocaat? Aarzel niet en neem direct contact op.

Lees meer: