Johan de Wittlaan 2

Arnhem

09:00 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

06 – 34 15 84 32

Johan de Wittlaan 2

Arnhem

09:00 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

06 – 34 15 84 32

Mr. van Breukelen

mr. J.J.A.P. (Joost) van Breukelen

Joost van Breukelen studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Reeds in zijn studietijd ontwikkelde hij een grote interesse voor het publiekrecht, meer in het bijzonder voor het strafrecht en het bestuursrecht. De eerste jaren na zijn beëdiging als advocaat heeft hij zich vrijwel uitsluitend bezig gehouden met strafrecht en alles wat daarmee samenhangt.

Na enige tijd heeft hij zich gespecialiseerd in hennepzaken. Cliënten die hiermee te maken hebben, lopen ook vaak tegen bestuursrechtelijke en civielrechtelijke problemen aan. Denk aan geschillen met de gemeente, de energieleverancier, de belastingdienst en de bank. Dit heeft er toe geleid dat er in de loop van de jaren ook een bestuursrechtelijke en fiscale praktijk is opgebouwd.

Kenmerkend voor mr. Van Breukelen is zijn Rotterdamse manier van werken: informeel, direct en doelgericht. Voor u betekent dat optimale juridische bijstand en een hoge mate van betrokkenheid bij uw zaak. U bent als cliënt geen nummer. Deze instelling leidt tot grote tevredenheid bij cliënten. Van Breukelen Advocatuur wordt beoordeeld met ruim een 9.

Mr. Van Breukelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Algemene praktijk: strafrecht en bestuursrecht

Deze registratie maakt verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Top