Van Breukelen Advocatuur
hero_pattern.png

Strafrecht

Van Breukelen Advocatuur biedt deskundige en gespecialiseerde rechtsbijstand in alle strafzaken. 

 

Strafrecht

Met het strafrecht hebt u liever niets van doen. Niemand zit te wachten op een gevangenisstraf, werkstraf, geldboete of zelfs een ongewenst verblijf op het politiebureau. Maar soms krijgt u daar - al dan niet door uw eigen toedoen - toch mee te maken. Het is dan ontzettend belangrijk om u vanaf het allereerste moment te laten bijstaan door een deskundig strafrechtadvocaat. 

De gevolgen van een fout kunnen namelijk catastrofaal zijn en soms zelfs bepalend voor de rest van uw leven. Misschien vertelt u de politie iets wat u beter niet had kunnen zeggen. Misschien legt u een verklaring af wanneer u beter had kunnen zwijgen. Misschien zwijgt u terwijl u juist beter had kunnen verklaren. In een strafzaak is een goed advies belangrijk, met name in het allervroegste stadium. 

Mr. Van Breukelen is strafrechtelijk afgestudeerd en werkt al vanaf het prille begin als gespecialiseerd strafpleiter. Hij beseft dat een contact met justitie voor de meeste mensen iets heel vervelends is dat zo snel en zo gunstig mogelijk moet worden afgesloten. Als u onschuldig bent, dan zal hij vechten voor een vrijspraak. Maar ook wanneer u misschien wel een aandeel hebt gehad in het delict, kunt u worden vrijgesproken. Soms is er namelijk gewoon te weinig bewijs. Soms heeft de politie zich niet aan de regels gehouden, soms is er een juridisch-technische reden om tot een vrijspraak te komen. Buiten die gevallen zet het kantoor zich in voor een zo goed mogelijk resultaat. Soms is dat een lage straf, soms is dat helemaal geen straf. De uitkomst van een strafzaak hangt meestal af van allerlei specifieke omstandigheden van het geval. Omstandigheden die de zaak zelf aangaan, maar ook uw persoonlijke omstandigheden spelen een grote rol. Een advocaat moet daar oog voor hebben en alles wat relevant is goed onder de aandacht van de rechtbank zien te brengen. 

U kunt bij Van Breukelen Advocatuur terecht voor vrijwel alle strafzaken: winkeldiefstal, inbraak, mishandeling, bedreiging, moord en doodslag, fraude, economische strafzaken en natuurlijk overtredingen van de Opiumwet zoals het bezit van drugs of het hebben van een hennepkwekerij. Er is vrijwel geen delict waar het kantoor geen ervaring mee heeft.

Hebt u een dagvaarding gekregen? Moet u voor verhoor naar de politie? Hebt u een familielid dat vastzit en niet goed wordt bijgestaan door de toegewezen advocaat? Aarzel niet en neem direct contact op. 

 

Contact

➤ adres

Westblaak 31
Rotterdam

☎ CONTACT

info@kantoorvanbreukelen.nl
(010) 737 06 30

 
Spacer
 
 

Stel uw vraag

Gebruik dit formulier om contact met het kantoor op te nemen en om uw vraag of juridisch probleem aan ons voor te leggen. Vanzelfsprekend kunt u ook bellen of gewoon een mail sturen. Wij helpen u graag.