Van Breukelen Advocatuur

uw advocaat

Mr. J.J.A.P. van Breukelen: advocaat gespecialiseerd in strafrecht, hennepzaken en fiscaal (straf)recht. 

 

Uw advocaat

 
 
VanBreukelenStrafrechtAdvocaat.jpg

Partner

mr. J.J.A.P. (Joost) van Breukelen

Joost van Breukelen studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Reeds in zijn studietijd ontwikkelde hij een grote interesse voor het publiekrecht, meer in het bijzonder voor het strafrecht en het bestuursrecht. De eerste jaren na zijn beëdiging als advocaat heeft hij zich vrijwel uitsluitend bezig gehouden met strafrecht en alles wat daarmee samenhangt.

Na enige tijd heeft hij zich gespecialiseerd in hennepzaken. Cliënten die hiermee te maken hebben, lopen ook vaak tegen bestuursrechtelijke en civielrechtelijke problemen aan. Denk aan geschillen met de gemeente, de energieleverancier, de belastingdienst en de bank. Dit heeft er toe geleid dat er in de loop van de jaren ook een bestuursrechtelijke en fiscale praktijk is opgebouwd. 

Kenmerkend voor mr. Van Breukelen is zijn Rotterdamse manier van werken: informeel, direct en doelgericht. Voor u betekent dat optimale juridische bijstand en een hoge mate van betrokkenheid bij uw zaak. U bent als cliënt geen nummer. Deze instelling leidt tot grote tevredenheid bij cliënten. Van Breukelen Advocatuur wordt beoordeeld met ruim een 9. 

 

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam
Doctoraal Nederlands Recht 2003

Beëdiging
Rechtbank Rotterdam, 2004

Specialismen

  • Strafrecht en strafprocesrecht
  • Hennepzaken en vrijwel alles wat daarmee te maken heeft
  • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
  • Bestuursrecht, waaronder belastingrecht (fiscaal recht)
  • Jeugdrecht (lid van Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam)
  • Cassatie in strafzaken
 

 

Neem contact op

Van Breukelen Advocatuur begrijpt dat het kiezen van een advocaat voor uw zaak geen makkelijke taak is. Het allerbelangrijkste is dat u een goed gevoel heeft bij de persoon die u mogelijk gaat vertegenwoordigen. Daarom staat het kantoor u altijd volledig vrijblijvend te woord en kunt u altijd langskomen voor een kennismakingsgesprek. 

MAAK EEN Afspraak

 
Spacer